Carti Oracol

 • You've just added this product to the cart:

  Arhanghelul Gabriel - Doreen Virtue - Carti oracol in limba romana

  Hot
  0 out of 5

  Arhanghelul Gabriel – Doreen Virtue – Carti oracol in limba romana

  Carti oracol de Doreen Virtue - traduse in limba romana. Produsul contine un set de 44 de carti oracol traduse in limba romana si un ghid de utilizare al acestor carti.
  65 lei
 • You've just added this product to the cart:

  CARTI ORACOL - MESAJE DE LA ARHANGHELI - DELIA MURESAN

  Hot
  5.00 out of 5

  CARTI ORACOL – MESAJE DE LA ARHANGHELI – DELIA MURESAN

  Arhanghelii sunt mesagerii lui Dumnezeu, la fel ca si ingerii. In ierarhia ingerilor ii intalnim guvernand ingerii pazitori si alti ingeri precum ingerii bucuriei, ingerii ordinii, etc. In fisa lor de post, cum imi place mie sa spun, arhanghelii sunt niste sefi/manageri, unii dintre ei sunt mai simpatici, altii mai exigenti, in functie si de atributiile corespunzatoare (fisa lor de post). Precum in cer asa si pe Pamant. Arhanghelii ne ajuta intr-un mod pragmatic si clar in tot ceea ce avem de facut. Parcurgand descrierea fiecarei carti in parte (sunt cate 3 carti cu fiecare Arhanghel) vom invata despre ei, vom afla care sunt cele mai importante simboluri ale fiecaruia, vom afla si ce mesaj ne transmit. Arhanghelii, ca vibratie, fiind in ierarhie putin mai sus (decat ingerii pazitori), sunt mai puternici. Asta inseamna ca noi, la randul nostru, trebuie sa avem o vibratie cat mai curata pentru a putea intelege si traduce mesajele pe care le primim de la ei. Arhanghelii nu au restrictie ca timp sau spatiu, ei putand veni in acelasi timp pentru oricine ii cheama. Insa noi suntem unici, asa ca fiecare ne construim o relatie personala cu ei, la fel cum exista relatia dintre parinte si copil. Nu ne trebuie o pregatire speciala, este de ajuns sa rostim numele arhanghelului cu intenția de a ne conecta la energia lui si ii vom simti prezenta. Nu avem cum sa ii deranjam sau sa le cerem prea mult, ei sunt mereu la dispozitia noastra, este „jobul” lor sa ne ajute. Pentru ei nu exista o diferenta intre a cere un loc de parcare sau a cere sa ne eliberam de trecut. Tot ceea ce noi le cerem are maxima importanta pentru ei. Asadar, sa ne deschidem si sa ii primim in viata noastra cu toata iubirea. Aceste carti oracol sunt educative, putem invata despre Arhangheli, putem sa le folosim pentru calauzirea zilnica sau putem cere mesaje legat de intrebarile care ne preocupa. In acest set de carti oracol gasesti cei 15 arhangheli promovati, in mod special, de catre autoarea terapiei cu ingeri, Doreen Virtue, dar sunt, din punctul meu de vedere, cei mai activi arhangheli in acest moment, avand in vedere energiile atat de schimbatoare prin care trecem. Insa arhangheli sunt mult mai multi.  Acest set contine 45 de carti oracol, cate 3 din fiecare dintre cei 15 arhangheli. Fiecare carte are cate un mesaj, explicatia detaliata a ceea ce vrea sa ne transmita o putem gasi in carticica care insoteste aceste carti oracol, dar putem sa primim raspunsuri si doar invocand Arhanghelul si conectandu-ne la imaginea de pe carte. Important este sa ne creem o relatie personala cu aceste carti oracol, fiind o modalitate prin care noi putem primi raspunsurile pe care le cautam.  Autor: Delia Muresan
  70 lei
 • You've just added this product to the cart:

  Rugaciuni catre ingeri - Kyle Gray - Carti oracol in limba romana

  Hot
  5.00 out of 5

  Rugaciuni catre ingeri – Kyle Gray – Carti oracol in limba romana

  Setul de carti oracol „Rugaciuni catre ingeri” este un instrument spiritual puternic care iti permite sa te conectezi la intelepciunea si sustinerea Ingerilor din jurul tau.
  Cartile oracol cu ingeri actioneaza ca o punte fizica pe care Ingerii o pot folosi pentru a transmite mesajele si lumina lor armonioasa catre noi. Ei ne ofera un sistem de calauzire pozitiva, sigura si plina de iubire pe care il poate folosi oricine. Permite-le cartilor oracol „Rugaciuni catre ingeri” sa te ajute sa descoperi sistemul de sustinere spirituala ce va deveni ghidul tau Angelic si iti va oferi mesaje profunde si importante!
  In curand vei vedea ca setul de carti oracol „Rugaciuni catre ingeri” iti va deveni prieten. Eventual, iti poti crea chiar si propriul limbaj cu aceste carti. Un lucru minunat despre cartile oracol cu ingeri este faptul ca iti poti forma propriile interpretări intuitive asupra cartilor si le poti folosi in practica ta spirituala zilnica.
  Sunt 44 de carti in acest set de carti oracol „Rugaciuni catre ingeri”. Fiecare carte are propria ei imagine, cuvinte cheie si o rugăciune. Cuvintele cheie te ajuta sa ai o părere personală bazata pe intuitie, iar rugaciunea te ajuta sa folosesti calitatile pe care aceasta ti le ofera. Vei gasi interpretări detaliate in ghidul care insoteste acest set, insa este important sa ai incredere in instinctele tale atunci cand vezi o carte. Sunt sanse mari ca semnificatia sa fie diferita de fiecare data – dar asa vei sti ca setul de carti oracol functioneaza!
  Desi citirile angelice pot fi o indeletnicire serioasa, este important sa ne si simtim bine. Asa ca asculta calauzirea primita prin intermediul cartilor, dar incearca sa nu ramai agatat(a) de o anumita carte sau sa iti doresti un anumit rezultat. Doar acorda-ti timp, zambeste si bucura-te de experienta.
  Autor: Kyle Gray
  65 lei