Termeni si conditii

Livrarea produselor

Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator intr-un interval de expediere a produselor de maxim 2-3 zile lucratoare de la data primirii comenzii;

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor;

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor pPolitica de garantie si returnare a produselor.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.cadouripozitive.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de catre fiecare producator in parte.

Clientul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

 • Produs care nu este conform cu specificatiile de pe site sau cu defecte de fabricatie. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire cu alt produs sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca este agreata inlocuirea cu un produs avand o valoare mai mare, clientul va plati diferenta. Totodata, daca un produs are defecte de fabricatie, se va solicita (prin email scris la adresa comenzi@cadouripozitive.ro) inlocuirea acestuia in termen de maxim 5 zile de la primirea produsului initial. In astfel de situatii, costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Cadouri Pozitive.
 • Produse livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele comandate trebuie anuntata imediat telephonic sau prin email scris la adresa comenzi@cadouripozitive.ro iar clientul are obligatia de a refuza receptia. Clientul poate sa solicite returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Atunci cand este aleasa inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Cadouri Pozitive.
 • Renuntarea la comanda. Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 5 zile de la primirea produsului comandat. Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat. Pe langa cerere se va furniza si copia dupa buletinul persoanei pe care a fost facuta factura.
 • Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:
 1. In cazul in care produsele au un sigiliu – produsul trebuie returnat sigilat;
 2. in cazul returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.
 3. In oricare situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (certificate de garantie, etc.). Coletul cu produsul de returnat se va trimite inapoi spre Cadouri pozitive prin firma de curierat rapid fara ramburs.
 4. Atunci cand se realizeaza o comanda on line, clientul declara ca a luat cunostinta si este de acord cu cele mentionate mai sus, pentru ca fac parte din Termeni si Conditii. Pretul produsului sau serviciului include taxa pe valoare adaugata care poate fi inclusa sau nu in pretul produsului, taxele de livrare si eventuale alte costuri suplimentare despre care sunteti informati si vi se cere acordul inainte de a apasa pe butonul “cumpara”.

 1. Plata ramburs – in momentul in care primiti produsul, prin achitarea acestuia catre reprezentantul firmei de curierat. Prin utilizarea acestei metode de plata, nu puteti trimite cadouri altei persoane.
 2. Plata Online cu cardul prin MobilPay –  Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile MobilPay, cel mai sigur procesator de carduri si cele mai multe optiuni de plata online din Romania. Datorita acestui fapt se asigura cel mai inalt grad de siguranta si confidentialitate a datelor dumneavoastra.
 3. Prin virament bancar cu ordin de plata in contul:

SC PERSPECTIVA POZITIVA SRL

IBAN: RO81BTRLRONCRT0379381301

CUI 15972511

Deschis la Banca Transilvania, sucursala Cluj Napoca.

Pe teritoriul Romaniei. Pentru livrarea Bunurilor in afara Romaniei se vor verifica posibilitatile de livrare in prealabil si se vor discuta individual cu fiecare comparator in parte; de mentionat ar fi in acest caz ca transportul produselor costa mai mult chiar si in cazul livrarii prin Posta.

Confidentialitatea

Cadouri pozitive va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati.

Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si completarilor ulterioare din 2018 privind politica GDPR, CADOURI POZITIVE are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este facturarea. Aveti obligatia sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor si confirmarea comenzilor. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform legii nr.677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa pe email catre comenzi@cadouripozitive.ro.

Datele personale furnizate in mod voluntar vor fi folosite doar in masura permisa de lege.

Datele dumneavosatra personale vor fi folosite, de asemenea, pentru comunicare. In plus, va vom putea transmite mesaje de marketing prin e-mail pentru a va informa de noi produse.

 Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceste informatii prin care dorim inclusiv sa va tinem la curent despre modul in care folosim datele dvs. cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicatiile disponibile pe telefonul mobil.

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal pentru prestarea serviciilor in beneficiul dvs.

–  prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

– solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;

– returnarea produselor conform prevederilor legale;

– rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

-asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs. cu privire la comenzile dvs. sau la bunurile si serviciile noastre.